Selecteer een pagina

Privacy policy

PRIVACY & COOKIES BELEID

Versie van 4 april 2018

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe we op onze website www.bontevent.com omgaan met persoonsgegevens en welke cookies erdoor onszelf en derden worden geplaatst.
BONT Event respecteert je privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens die je met ons deelt vertrouwelijk en zorgvuldig worden behandeld.

Persoonsgegevens

BONT Event verwerkt persoonsgegevens indien je gebruik maakt van onze diensten, je je actief beweegt op onze platformen en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Geslacht

Geboortedatum

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt zoals social media profielen

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites

 

Privacy

Met gegevens die verzamelen gaan we uiteraard zorgvuldig om. Deze persoonlijke gegevens worden als vertrouwelijk informatie behandeld. We verzamelen informatie over onze websitebezoekers om de volgende reden:

Om onze website te kunnen optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken;

Om gepersonaliseerde advertenties te kunnen aanbieden;

Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of brochures;

Om je te kunnen bellen;

Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten.

Het invullen van persoonlijke gegevens is nodig om bijvoorbeeld pdf’s te versturen, om je in te schrijven voor onze mailing en om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Het is ten alle tijden mogelijk om je uit te schrijven via de link onderaan de mails die we sturen of door je verzoek door te geven via

vragenaanbontevent@gmail.com


Voor gebruikers onder 16 jaar geldt dat er toestemming moet worden gevraagd aan een ouder voor het achterlaten van persoonlijke gegevens op onze website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BONT Event zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) is maximaal twintig jaar na laatste contact.

Delen van persoonsgegevens met derden

BONT Event gaat zorgvuldig met geregistreerde gegevens zoals e-mailadressen en namen om. Wij verkopen geen persoonlijke gegevens en geven niets uit handen.

Cookies etc.

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze website gebruikt. BONT Event gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. We gebruiken deze cookies enerzijds voor technische doeleinden en daarmee te zorgen dat de website naar behoren werkt en om hiermee onze website optimaliseren.

Anderzijds plaatsen we cookies die jouw online gedrag registeren zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Analytics cookies

Wij maken gebruik van statistiekenprogramma Google Analytics. Hiermee meten we bijvoorbeeld hoe lang gebruikers op onze website zijn en welke pagina’s er worden bezocht. Op basis van deze data kunnen we de site optimaliseren en gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden anoniem verwerkt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Advertising cookies

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders tracking cookies op jouw apparatuur. De advertising cookies maken het mogelijk gepersonaliseerde advertenties aan te kunnen bieden.

Social media cookies

Ingesloten content afkomstig van bijvoorbeeld YouTube, Facebook en LinkedIn en andere social media kanalen, bevat vaak cookies. Daarnaast maken we gebruik van de Facebook-pixel

en LinkedIn Insight Tag waarmee data wordt verzameld die ons helpt bij het optimaliseren van onze content.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting de site Veilig Internetten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar vragenaanbont@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy.
BONT Event zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de deze link.


Bescherming

BONT Event neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via vragenaanbontevent@gmail.com.